Профілактичний КВЕСТ для підлітків

13 жовтня 2017 р. неповнолітні суб’єкти пробації та співробітники сектору ювенальної пробації м. Харкова прийняли участь у спортивно — профілактичному Квесті для підлітків і молоді «Радість життя» організований Благодійною організацією «Харківський благодійний фонд «Парус», приурочений до Дня Захисника України, який проходив у центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, за підтримки Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Північно — Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації, Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Харківській області, Товариства Червоного Хреста та інших організацій.
Із вступним словом виступила начальник управління пробації Ірина Яковець, яка подякувала організаторам заходу за запрошення на захід, а учасникам побажала перемог та успіху.
Підлітки, які перебувають на обліку сектору долучилися до командного квесту, де потрібно було швидко рухатись по визначеним маршрутам парку та відповідати на питання про права дітей, профілактику залежностей, профілактику ВІЛ-інфекції та ін.
Завдяки командній роботі, зацікавленості та глибоких знань, щодо тематики квесту неповнолітні сектору ювенальної пробації м. Харкова були нагороджені почесними грамотами за зайняте 2 місце у спортивно – профілактичному квесті «Радість життя».
Головна мета даного заходу — сформувати свідоме ставлення до власного життя та здоров’я молодих людей, а також провести профілактику ризикованої поведінки.

probat