Круглий стіл за темою «Збереження здоров’я молоді – шлях до оздоровлення суспільства». приурочений до Всесвітнього дня здоров’я.

Сьогодні, 7 квітня Благодійною організаціэю «Благодійний фонд «Парус*» був організований круглий стіл за темою
«Збереження здоров’я молоді – шлях до оздоровлення суспільства». приурочений до Всесвітнього дня здоров’я.
Символічно, що саме в цей день для соціального діалогу об`єдналися більше 25 представників державних та благодійних організацій міст Харкова, Чугуєва та Мерефи. Було розглянуто ряд ключових питань,
В процесі соціального діалогу визнали необхідність оптимізувати механізми взаємодії при проведенні профілактичної роботи з підлітками та молоддю з ризикованою моделлю поведінки в контексті власного здоров’я, життя і соціального благополуччя.
Важливим питанням, затвердженим резолюцією круглого столу є рішення підтримати кроки щодо забезпечення сталості отримання профілактичних послуг підлітками та молоддю груп ризику.
Круглий стіл був проведений в межах реалізації проектів «Надання послуг зменшення шкоди для дітей та підлітків, які вживають наркотики в Україні: досягти тих, хто не охоплений послугами», що фінансується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за підтримки СНІД фонду Елтона Джона, «Бюро соціальних послуг підліткам та молоді з потенційно ризикованими практиками поведінки», що фінансується ГО «Харківський інститут соціальних досліджень» за підтримки проекту Європейського Союзу (EU) «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг».

round table