ЗАКУПІВЛЯ ГІГІЕНІЧНИХ НАБОРІВ

11.07.2022р.

Шановні пані та панове,

Благодійна організація «Харківський благодійний фонд «Парус» оголошує конкурс на закупівлю гігієнічних наборів (специфікація наведена нижче у листі) в рамках реалізації проекту «Гуманітарна допомога вразливим верствам населення Харкова та області в умовах війни», який фінансується за рахунок гранту від МБФ «Міжнародний Альянс громадського здоров’я» на виконання умов договору №204-HUM-22 від 01.06.2022р.

 Специфікація предмета закупівлі

Предмет закупівлі Кількість на 2022р., шт
Зубна паста 213
Зубна щітка 213
Туалетний папір 213
Пральний засіб 213
Мило 213
Вологі серветки 213
Пакет-майка(40*60) 213
Маска медична захисна(50шт) 213

 

  1. Переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії з місцевої закупівлі після їх детальної технічної, фінансової та правової оцінки.

Всі потенційні постачальники повинні ознайомитися з Кодексом поведінки постачальників та дотримуватися зазначених в Кодексі вимог (посилання на документ: http://network.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf), статтєю 7 Закону України «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні» (№ 4999-VI від 21.06.2012 р.).

2.Оплата товарів здійснюватиметься за рахунок субгранту, наданого відповідно до Договору про надання субгранту між БО «ХБФ «Парус» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» на виконання програми «Видача гуманітарної допомоги для осіб, які потребують її у зв’язку з соціальною незахищеністю, матеріальною незабезпеченістю, важким фінансовим становищем, що виникли внаслідок війни, а також які мають додаткові фактори вразливості (інвалідність, вік, супутні захворювання, мають на утриманні неповнолітніх дітей тощо)», що реалізується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за підтримки Глобального фонду для боротьби із СНІДОМ, туберкульозом та малярією відповідно до Договору про надання гранту № 1541 від 20 грудня 2017року (назва гранту UKR-C-AUA). Оплата буде поводитися без податку на додану вартість на підставі пункту 26 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України».

  1. БО «ХБФ «Парус» залишає за собою право вимагати від учасників конкурсу додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації та юридичної особи як учасника даного конкурсу.
  2. До розгляду приймається наступний пакет документів:

— цінова пропозиція;

— копія Виписки або Витягу з ЄДР про реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-  підприємця із зазначенням кодів видів діяльності;

— інші документи, які потенційний постачальник вважає за потрібне подати.

  1. БО «ХБФ «Парус» залишає за собою право вимагати від учасників конкурсу додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації та юридичної особи як учасника даного конкурсу.
  2. БО «ХБФ «Парус» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку конкурсну заявку відповідно до документації і власних Політик і Процедур та припинити процедуру конкурсу й відмовитися від всіх заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи, при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками конкурсу.
  3. БО «ХБФ «Парус» зобов’язаний повідомити про причини відхилення всіх конкурсних заявок за умови надходження письмового запиту учасника конкурсу.
  4. Відповіді на питання, представлені потенційними учасниками і будь-які уточнення будуть відправлені для організацій, які підтвердили одержання даного оголошення електронною поштою.

Відповіді на питання, представлені потенційними учасниками тендеру і будь-які уточнення будуть відправлені для організацій, які підтвердили одержання даного оголошення електронною поштою.

Очікуємо Ваші пропозиції до 21 липня 2022р. на нашу поштову адресу:

БО «ХБФ «Парус»

пр.-т Московський 140/1, оф.22

м.Харків

61060

чи електронну адресу bf_parus@ukr.net

Контактна особа: Станіслав Олегович,  Аліна Леонідівна

Тел.. (057) 760-45-97

Сторінка у соціальних мережах https://www.facebook.com/parus.kharkiv