Молодіжна інформаційно-просвітницька акція «Молодість + відповідальність + здоров’я = здійснення мрій»

Сьогодні, 26 червня 2017р., у місті Чугуєві відбулася молодіжна інформаційно-просвітницька акція «Молодість + відповідальність + здоров’я = здійснення мрій». Акцію було приурочено Дню Молоді та Дню боротьби з наркозлочинністю.
Юнаки та дівчата міста Чугуїв на відкритому просторі у невимушеній атмосфері з музичним наповненням отримували інформацію щодо профілактики ВІЛ-інфекції, а також презервативи, надавали відповіді на ключові питання волонтерів щодо збереження здоров’я, проходили експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію, пили чай та каву, робили селфі та просто фотографувалися в знак підтримки месинджу «Я відповідальний за своє здоров’я».
За час проведення акції своє бажання зробити тест на ВІЛ здійснили 46 молодих людей.
Організатором акції виступив БО «Благодійний фонд «Парус» при співпраці з Харківським інститутом соціальних досліджень» за підтримки проекту Європейського Союзу (EU) «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг», також підтримки Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я».
Окрема подяка керівництву, фахівцям і волонтерам відділу молодіжної політики Чугуївської міської ради, Чугуївського міськрайонного відділу з питань пробації, Чугуївського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Чугуївського професійного аграрного ліцею, Чугуївської правозахисної групи, Молодіжного хабу «City».
Волонтери, лідери молодіжного напряму БФ «Парус» — дякуємо Вам за активну участь!merefa aciya