Спортивно-профілактичний квест для підлітків та молоді.

30 червня 2017р. у місті Харків, на території парку імені В.Юр’єва відбувся спортивно-профілактичний квест для підлітків та молоді. Організували захід БО «Благодійний фонд «Парус*» до Міжнародного дню боротьби з наркозлочинністю та Дню молоді.
На початку – побажання перемоги учасникам від організаторів та представника Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради. Короткий інструктаж, і – старт.
Виконуючи завдання гри, юнаки та дівчата швидко рухались за маршрутом парку по місцям ігрових точок та відповідали на питання щодо прав дітей, профілактики залежностей, профілактики ВІЛ-інфекції, туберкульозу, вірусних гепатитів, сексуального та репродуктивного здоров’я, практикувалися в наданні першої допомоги в екстрених випадках, а на творчій станції малювали своє бачення здоров’я і радості.
Участь в квесті взяли 5 команд — друзів БФ «Парус*», що відвідують центр «Семиэтажка», а також до гри приєдналася команда БФ «Благо» центру «Компас».
Під час заходу проводилося експрес-тестування на ВІЛ в умовах мобільної амбулаторії, послугами якої скористалися 22 молодих людей.
Завершальною частиною стало нагородження переможців та учасників.
Нові враження, корисна інформація та гарний настрій отримали учасники, ведучі і вболівальники!
Окрема подяка фахівцям, волонтерам-студентам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, і нашим волонтерам та фахівцям БО «Благодійний фонд «Парус*».
Захід відбувся за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров’я».quest 1