Оголошення конкурсу на закупівлю велосипедів

Благодійна організація «Харківський благодійний фонд «Парус» оголошує конкурс на закупівля товарів з метою забезпечення безперервного послуг зменшення шкоди в умовах карантинних обмежень (специфікація наведена нижче у листі) в рамках реалізації проекту «Мінімізація негативного впливу COVID-19 на надання послуг з ВІЛ/ТБ представникам ключових груп», який фінансується за рахунок гранту від МБФ «Міжнародний Альянс громадського здоров’я».

 

 Специфікація предмета закупівлі

Предмет закупівлі Кількість на 2021р., шт
Велосипед: рама 18«-20«, колеса 26«, дискові гальма 2
Замок тросовий для велосипеду 2

 

  1. Переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії з місцевої закупівлі після їх детальної технічної, фінансової та правової оцінки.

Всі потенційні постачальники повинні ознайомитися з Кодексом поведінки постачальників та дотримуватися зазначених в Кодексі вимог (посилання на документ: http://network.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf), статтєю 7 Закону України «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні» (№ 4999-VI від 21.06.2012 р.).

2.Оплата товарів здійснюватиметься за рахунок субгранту, наданого відповідно до Договору № 45 -COV-21 про надання субгранту від 01.101.2021р. між БО «ХБФ «Парус» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» на виконання програми  «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції шляхом надання універсального доступу до своєчасної та якісної діагностики та лікування туберкульозу, розширення доказово обґрунтованої профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, створення життєздатних та стабільних систем охорони здоров’я», що реалізується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за підтримки Глобального фонду для боротьби із СНІДОМ, туберкульозом та малярією відповідно до Договору про надання гранту № 1541 від 20 грудня 2017року (назва гранту UKR-C-AUA). Оплата буде поводитися без податку на додану вартість на підставі пункту 26 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України».

 

 

  1. До розгляду приймається наступний пакет документів:

— цінова пропозиція (оригінал або кольорова скан копія);

— копія Виписки або Витягу з ЄДР про реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця із зазначенням кодів видів діяльності;

— інші документи, які потенційний постачальник бажає подати.

  1. БО «ХБФ «Парус» залишає за собою право вимагати від учасників конкурсу додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації та юридичної особи як учасника даного конкурсу.
  2. БО «ХБФ «Парус» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку конкурсну заявку відповідно до документації і власних Політик і Процедур та припинити процедуру конкурсу й відмовитися від всіх заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи, при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками конкурсу.
  3. БО «ХБФ «Парус» зобов’язаний повідомити про причини відхилення всіх конкурсних заявок за умови надходження письмового запиту учасника конкурсу.
  4. Відповіді на питання, представлені потенційними учасниками і будь-які уточнення будуть відправлені для організацій, які підтвердили одержання даного оголошення електронною поштою.

 

Очікуємо Ваші пропозиції до 12 листопада 2021р. на нашу поштову адресу:

БО «ХБФ «Парус»

пр.-т Московський 140/1, оф.22

м.Харків

61060

чи електрону адресу:  bf_parus@ukr.net (скан-копії пропозицій з печатками та підписами)

Контактна особа: Ключарьов Станіслав Олегович

Тел.. (057) 760-45-97.