Міжнародний День захисту дітей

1 червня, у всьому світі відзначають дуже важливу і потрібну дату Міжнародний День захисту дітей.

Захист дитинства — це загальнолюдське  завдання,  нагадування дорослим, сильним людям про те, яка відповідальність лягає на наші плечі, про необхідність захищати кожну дитину, дати можливість всім дітям світу зростати  щасливими, здоровими і відповідальними людьми.

Дорослі завжди із задоволенням вимовляють красиві фрази, але в цьому питанні потрібні не слова, а конкретні дії від батьків, відповідального чиновника, керівника, фахівця і кожного з нас.

У Харкові працює денний профілактичний підлітковий центр «Семиэтажка», який  проводить профілактичну роботу з підлітками та молоддю, спрямовану на формування свідомого ставлення до власного життя і здоров’я, виховання здорових і свідомих громадян України.

Кожен підліток може отримати соціальну, психологічну та правову допомогу, інформацію в питаннях: здоров’я і соціальної адаптації, проблеми  ВІЛ / СНІД та формування толерантного ставлення молоді  до ВІЛ-інфікованих .

Дорогі друзі, вітаємо Вас, з Міжнародним Днем захисту дітей! І пам’ятайте, що наші діти потребують захисту не тільки сьогодні, але кожен день і кожну хвилину.